Sherpa’s werken altijd samen

Eén Sherpa kan niet een hele expeditie begeleiden. Daarvoor is er simpelweg te veel te doen en te veel om rekening mee te houden. Dat is in ons werkveld niet anders. Het commerciële speelveld is zo groot en complex dat ook wij een team met Sherpa’s hebben. Specialisten op verschillende gebieden die samen met jou zorgen dat we de top bereiken.

Oedo Brandsma

Oedo Brandsma

Dwarsdenker en Strateeg | Al meer dan 20 jaar ben ik bezig om klanten en organisaties te verbinden. Denken en doen van uit de klant als motto. De technologische ontwikkelingen boeien me enorm omdat die zoveel mogelijk maken en alles in een enorme versnelling brengen. Sherpa geeft mij de ruimte om dat met professionals en organisaties die dat willen te doen. Altijd uitdagend, maar ik wil het niet meer missen.

Martin-de-Jong

Martin de Jong

Marketing coach | Een ervaren marketeer en Sherpa met passie voor het begeleiden van marketingexpedities. Specialist in marketingstrategie, -automation en -analyse. Altijd denkend en doen vanuit de inbound marketing gedachte. Waardevolle kennis en ervaring om samen met onze klanten nog meer expedities kunnen ondernemen.

José Geurten

José Geurten

Allround Marketeer in hart en nieren | Al meer dan 20 jaar werkzaam in verschillende branches waar ik online en offline marketing combineer om de beste resultaten voor de business te genereren. Mijn kracht ligt in de combinatie van strategisch denken met hands-on uitvoeren. Ik krijg energie van het tegelijkertijd, op een creatieve manier managen van verschillende projecten, waarbij het klantbelang in combinatie met het commerciële resultaat altijd voorop staat. Ik help je heel graag om jouw commerciële top te bereiken!

Tijs Brandsma

Tijs Brandsma

De nieuwe generatie | Onze frisse geest die laat zien wat de jeugd er vandaag de dag van vindt en hoe hun wereld eruit ziet. Ook de commerciële. Hij is goed in het dagelijkse marketingwerk. Handig met Social media en met het onderhouden van bestaande websites en realiseren van nieuwe. Weinig CMS’en hebben nog geheimen voor hem.

Sem Steeghs zwartwit 600x400

Sem Steeghs

Junior Online Marketeer & Gen Z | De eerste generatie die zich geen leven meer zonder internet kan voorstellen. Sem studeert Bedrijfskunde in Utrecht en combineert dat met een leuke baan bij Sherpa. Hij heeft niet alleen veel ervaring met Social Media engagement en media monitoring maar is ook goed met allround marketingwerk, zowel online als offline

Leonie Hardesmeets

Leonie Hardesmeets

Marketingheldin | Ervaren met de tools voor online marketing: van marketing automation tot aan SEO en van WordPress tot aan Google Analytics. Ik duik graag diep in de materie. Niets is te gek, alles is denkbaar. Bij Sherpa Marketing is de klant écht koning en zorgen we samen voor meetbare groei voor organisaties.

.

Paul Mutsaers

Paul Mutsaers

Strategisch Design Thinker | Ik doe van alles met customer journeys, customer experience en design sprints. Voor mij begint dat met het beter begrijpen van de gedachten en gevoelens van jouw klant. Dan wordt als vanzelf duidelijk hoe je kunt verbeteren of innoveren, en je doel bereiken. 

Jeanine Dijkhuis

Jeanine Dijkhuis

Register Marketeer | Beleeft het vakgebied marketing vanuit passie en helpt zowel marketeers als ondernemers verder. Als marketingstrateeg denk ik graag als generalist mee. Om de huidige aanpak te beoordelen en inhoudelijk te  ondersteunen bij de koers van de organisatie. Met een voorliefde voor resultaat- en mensgerichte marketing breng ik  theorie en praktijk bij elkaar voor zowel profit en non profit organisaties.

Laura Hannema

Laura Hannema

Organisator | Haal veel plezier uit om administratief, organisatorisch en projectmatig te werken. De uitdaging ligt voor mij in het zo goed mogelijk plannen en organiseren van zaken, structuur aanbrengen en hiermee mensen te helpen. Ik fungeer graag als het aanspreekpunt voor collega’s en derden. Daarnaast steek ik graag de handen uit de mouwen, neem ik mijn verantwoordelijkheid en vind ik het belangrijk om de verbinding op te zoeken, zodat iedereen op een prettige manier kan (samen)werken.

Meer leads en klanten?

Wil je aan de slag met je commercie? Meer leads, klanten en omzet genereren? Onze Sherpa’s helpen je graag bij die expeditie.

Bekijk al onze expeditieplannen om te zien hoe en waarmee we je kunnen helpen.

Laat maar zien!