<img alt="" src="https://secure.intelligentdatawisdom.com/784316.png" style="display:none;">

Sherpa’s werken altijd samen

Eén Sherpa kan niet een hele expeditie begeleiden. Daarvoor is er simpelweg te veel te doen en te veel om rekening mee te houden. Dat is in ons werkveld niet anders. Het commerciële speelveld is zo groot en complex dat ook wij een team met Sherpa’s hebben. Specialisten op verschillende gebieden die samen met jou zorgen dat we de top bereiken.

Oedo Brandsma

Oedo Brandsma

Dwarsdenker en Strateeg | Al meer dan 20 jaar ben ik bezig om klanten en organisaties te verbinden. Denken en doen van uit de klant als motto. De technologische ontwikkelingen boeien me enorm omdat die zoveel mogelijk maken en alles in een enorme versnelling brengen. Sherpa geeft mij de ruimte om dat met professionals en organisaties die dat willen te doen. Altijd uitdagend, maar ik wil het niet meer missen.

Jeanine Dijkhuis

Jeanine Dijkhuis

Register Marketeer | Beleeft het vakgebied marketing vanuit passie en helpt zowel marketeers als ondernemers verder. Als marketingstrateeg denk ik graag als generalist mee. Om de huidige aanpak te beoordelen en inhoudelijk te  ondersteunen bij de koers van de organisatie. Met een voorliefde voor resultaat- en mensgerichte marketing breng ik  theorie en praktijk bij elkaar voor zowel profit en non profit organisaties.

Tijs Brandsma - Sherpa Marketing

Tijs Brandsma

De nieuwe generatie | Onze frisse geest die laat zien wat de jeugd er vandaag de dag van vindt en hoe hun wereld eruit ziet. Ook de commerciële. Hij is goed in het dagelijkse marketingwerk. Handig met Social media en met het onderhouden van bestaande websites en realiseren van nieuwe. Weinig CMS’en hebben nog geheimen voor hem.

Miguel Mulder - Sherpa Marketing

Miguel Mulder

Junior Online Marketeer | Met zijn probleemoplossend vermogen, voortschrijdend inzicht en oog voor detail is er geen uitdaging te groot voor Miguel. Binnen Sherpa Marketing houdt hij zich bezig met de technische inrichting van marketing- en salesprocessen van onze klanten. Dit werk biedt een perfecte gelegenheid om de kennis die hij opdoet tijdens zijn studie Informatiekunde toe te passen.

Laura Hannema

Laura Hannema

Organisator | Haal veel plezier uit om administratief, organisatorisch en projectmatig te werken. De uitdaging ligt voor mij in het zo goed mogelijk plannen en organiseren van zaken, structuur aanbrengen en hiermee mensen te helpen. Ik fungeer graag als het aanspreekpunt voor collega’s en derden. Daarnaast steek ik graag de handen uit de mouwen, neem ik mijn verantwoordelijkheid en vind ik het belangrijk om de verbinding op te zoeken, zodat iedereen op een prettige manier kan (samen)werken.

Leonie Hardesmeets

Leonie Hardesmeets

Marketingheldin | Ervaren met de tools voor online marketing: van marketing automation tot aan SEO en van WordPress tot aan Google Analytics. Ik duik graag diep in de materie. Niets is te gek, alles is denkbaar. Bij Sherpa Marketing is de klant écht koning en zorgen we samen voor meetbare groei voor organisaties.

Paul Mutsaers

Paul Mutsaers

Strategisch Design Thinker | Ik doe van alles met customer journeys, customer experience en design sprints. Voor mij begint dat met het beter begrijpen van de gedachten en gevoelens van jouw klant. Dan wordt als vanzelf duidelijk hoe je kunt verbeteren of innoveren, en je doel bereiken. 

Joppe Rijnaard - Sherpa Marketing

Joppe Rijnaard

Junior Online Marketeer | Is altijd opzoek naar nieuwe uitdagingen en brengt met zijn creatieve en analytische denkvermogen een nauwkeurige en frisse blik binnen Sherpa Marketing. Hij houdt zich bezig met het optimaliseren van de conversie voor klanten en het creëren van content. Naast zijn werkzaamheden bij Sherpa Marketing studeert Joppe bouwkunde aan de Technische Universiteit in Eindhoven.

Luc Bijnen Sherpa zwart-wit

Luc Bijnen

Junior Online Marketeer | Een gedreven en creatieve geest die zijn passie voor marketing en commercieel inzicht samenbrengt. Met zijn oog voor detail en analytische vaardigheden zal Luc zich voornamelijk richten op het dagelijks marketingwerk en het creëren van boeiende content voor onze klanten. Naast zijn werk bij Sherpa Marketing studeert Luc Commerciële Economie aan de Avans Hogeschool in Den Bosch.

Meer leads en klanten?

Wil je aan de slag met je commercie? Meer leads, klanten en omzet genereren? Onze Sherpa’s helpen je graag bij die expeditie.

Bekijk al onze expeditieplannen om te zien hoe en waarmee we je kunnen helpen.

Laat maar zien!