Onze Sherpa's

Sherpa’s werken altijd samen

Eén Sherpa kan niet een hele expeditie begeleiden. Daarvoor is er simpelweg te veel te doen en te veel om rekening mee te houden. Dat is in ons werkveld niet anders. Het commerciële speelveld is zo groot en complex dat ook wij een team met Sherpa’s hebben. Specialisten op verschillende gebieden die samen met jou zorgen dat we de top bereiken.

Sherpa Oedo

Oedo Brandsma

Dwarsdenker en Strateeg | Al meer dan 20 jaar ben ik bezig om klanten en organisaties te verbinden. Denken en doen van uit de klant als motto. De technologische ontwikkelingen boeien me enorm omdat die zoveel mogelijk maken en alles in een enorme versnelling brengen. Sherpa geeft mij de ruimte om dat met professionals en organisaties die dat willen te doen. Altijd uitdagend, maar ik wil het niet meer missen.

Nathalie Krom

Nathalie Krom

Gepassioneerd marketeer | Als ondernemer weet ik hoe gaaf het is om aan je eigen bedrijf te bouwen. Alleen de top bereiken kán, maar samen gaat het zoveel sneller en soepeler. Het is mijn missie om bedrijven te helpen bouwen aan een winstgevend bedrijf met een bewezen marketing systeem, dat je helpt aan meer klanten, continue. Ik kijk graag met je mee en laat je vanuit een nieuw perspectief naar mogelijkheden kijken.

.

Leonie Hardesmeets

Leonie Hardesmeets

Marketingheldin | Ervaren met de tools voor online marketing: van marketing automation tot aan SEO en van WordPress tot aan Google Analytics. Ik duik graag diep in de materie. Niets is te gek, alles is denkbaar. Bij Sherpa Marketing is de klant écht koning en zorgen we samen voor meetbare groei voor organisaties.

.

Joey Gonesh

Joey Gonesh

Innovator | Expert in strategie en business creativiteit. Ontwerper van creatieve business modellen die je ook kunt uitvoeren. Sparring partner en inspirator voor directies die willen vernieuwen. Maar vooral: (te fanatieke) voetbaltrainer bij Desto in Utrecht.

.

Jeanine Dijkhuis

Jeanine Dijkhuis

Register Marketeer | Beleeft het vakgebied marketing vanuit passie en helpt zowel marketeers als ondernemers verder. Als marketingstrateeg denk ik graag als generalist mee. Om de huidige aanpak te beoordelen en inhoudelijk te  ondersteunen bij de koers van de organisatie. Met een voorliefde voor resultaat- en mensgerichte marketing breng ik  theorie en praktijk bij elkaar voor zowel profit en non profit organisaties.

Renate de Jonge

Tekstschrijver | Mijn grote liefde is schrijven. En dan het liefst (web)teksten die precies vertellen waar jij en je bedrijf voor staan. Zó op je lijf geschreven, dat je klanten meteen jouw stijl herkennen. Samen laten we je bezoekers zien wie je bent en welke oplossingen je biedt voor hun probleem. Zelf al een tekst geschreven? Dan check ik op stijl en spelling en scherp ik aan waar het kan.

Paul Mutsaers

Paul Mutsaers

Strategisch Design Thinker | Ik doe van alles met customer journeys, customer experience en design sprints. Voor mij begint dat met het beter begrijpen van de gedachten en gevoelens van jouw klant. Dan wordt als vanzelf duidelijk hoe je kunt verbeteren of innoveren, en je doel bereiken. 

Ik gebruik veel verrassende tools, technieken en werkvormen in workshops. Ook online. Ik help jou en jouw collega’s om in je werk te beginnen en eindigen bij jouw klant.

.

Meer leads en klanten?

Wil je aan de slag met je commercie? Meer leads, klanten en omzet genereren? Onze Sherpa’s helpen je graag bij die expeditie.

Bekijk al onze expeditieplannen om te zien hoe en waarmee we je kunnen helpen.