<img alt="" src="https://secure.intelligentdatawisdom.com/784316.png" style="display:none;">

De uitdagingen van organisaties

Elke organisatie loopt tegen uitdagingen aan. Je zal een aantal van de onderstaande zaken ongetwijfeld herkennen binnen jouw organisatie.

 • Leadgeneratie is belangrijk
 • Veel content nodig
 • Lange sales trajecten
 • Online concurrentie neemt toe
 • Behoefte aan een goed CRM voor Marketing, Sales en Service
 • Goed gekwalificeerde leads voor sales
 • Samenwerking marketing en sales
 • Veel losse tools die kennis vragen en veel tijd kosten
 • Versnipperde inzichten en dasboards

 

Schrijven

Slimme oplossingen

Uitdagingen genoeg dus. Iedere marketeer, sales representative of ondernemer is altijd op zoek naar hoe het slimmer, sneller en succesvoller kan. Maar de hoeveelheid werk, alle losse tools en de behoefte aan meer informatie over hoe het gaat maakt het uitdagen.

Er is een tool die jullie werk makkelijker en succesvoller maak. HubSpot.

Van losse tools naar één online oplossing

HubSpot is één online omgeving met alle tools die Marketing, Sales, Service en de directie nodig hebben om hun werk te doen. 

Google Ads, website, CRM, marketing automation, e-mailings, dealregistratie, leadkwalificatie en dashboards. Alles onder één dak. Eén tool waar de hele commerciële organisatie mee werkt. Dat is precies wat HubSpot biedt. 

HubSpot is de ideale oplossing

Alle commerciële tools in één omgeving. Dat maakt HubSpot tot een heel erg fijn instrument voor organisaties. Met HubSpot kan je de hele salesfunnel van Social Media, Ads, leadgeneratie, deal opvolging, tot aan delivery en service organiseren. Inclusief uitgebreide rapportages en inzichten. 

Dat scheelt je veel tijd en levert je simpelweg meer klanten en omzet op. De cijfers hieronder over wat dat een organisatie oplevert spreken voor zich.

Onder de motorkap van HubSpot

HubSpot bestaat uit 5 belangrijke onderdelen. De Hubs:

 • Marketing Hub – Tools voor onder andere adverteren, website, marketing automation en campagnes.
 • Sales Hub – Deals, taken, registratie taken en gesprekken, forecasting.
 • Service Hub - FAQ, chat, surveys, ticket system.
 • CMS Hub – De motor onder je webiste. Eenvoudig beheer en verregaande inzichten.
 • Operations Hub – Database beheer, rapportages en koppeling met 3rd party software.
Het hart van de 5 Hubs is het HubSpot CRM. De centrale database met alle lead en klantdata. Marketing, Sales, Service en de directie werken met dezelfde data en kijken naar dezelfde resultaten in inzichten. 

Meer over de functionaliteiten van HubSpot

 

Fase 2 klantreis

HubSpot Gids

Alles weten over HubSpot? Download dan de HubSpot Gids waarin we alles uitleggen van de modules en de implementatie tot aan het maken van een business case.

Voor elke organisatie een passende versie

Alle Hubs zijn er in drie uitvoeringen. Starter, Pro en Enterprise.

Daarmee is er voor iedere organisatie een optimale versie van HubSpot. Veranderd de organisatie of de commerciële behoefte dan is overstappen op een beter passende versie eenvoudig.

Wat levert HubSpot op?

Wat levert het op. Eén van de meest essentiële en terechte vragen. HubSpot zorgt in de eerste plaats voor meer resultaat. Letterlijk. Door alle tools in één systeem creëer je een naadloze funnel voor je aanstaande klant. Betere informatie, snellere reacties, persoonlijke aandacht. Dat zorgt voor hogere conversies, kortere doorlooptijden en meer klanten. 

Op een sigarendoos kan je al een eerste berekening maken. Bedenk voor jezelf maar eens wat 10% extra conversie oplevert. Wellicht zijn dat 5 of 10 klanten extra. Wat levert een klant gemiddeld op? Voilà, daar heb je een eerste beeld van wat HubSpot je oplevert. 

We hebben daar mooie tools voor om dat samen met jou in beeld te kunnen brengen. 

Wat kost HubSpot?

Je kan al met HubSpot aan de slag voor minder dan 50 euro per maand. Je hebt dan de belangrijkste tools voor CRM, Marketing en Sales.

Meer over de prijzen en functionaliteiten van elk abonnement.

Van HubSpot word je blij

Beetje zweverig maar het is echt zo. HubSpot zit zo slim en handig in elkaar (het is ontwikkeld door marketeers en niet door techneuten) dat het ook echt leuk om ermee te werken. Slimme en verrassende dingen die commercie werk makkelijk en veel beter maken. Je mag het onze klanten vragen. 

HubSpot zelf bekijken en ervaren

HubSpot Gids

Download de gratis gids waarin we alles uitleggen over HubSpot. Van de modules, implementatie tot aan het maken van een business case.

Kopje koffie

Eerst even kijken wat HubSpot voor jouw organisatie kan betekenen? Kom dan langs voor een kop koffie, dan kijken wij er samen naar!

HubSpot Demo

De volgende stap? Plan een demo in en ontdek zelf wat HubSpot is, hoe het werkt en hoe het jullie kan helpen aan meer leads en tevreden klanten te komen.