<img alt="" src="https://secure.intelligentdatawisdom.com/784316.png" style="display:none;">

Hulp om jouw commercie succesvol te laten

SEO, Adwords, blogs, webinars, Google, marketing automation, whitepapers, influencers, etc. Een mooie en flinke uitdaging. Of in onze termen: een expeditie. Ga er maar aan staan.

Commerciele Coaching

Complexe boel

We horen van steeds meer ondernemers en marketingprofessionals dat het commerciële werkveld wel erg complex is vandaag de dag. Websites, Adwords, blogs, webinars, Google, marketing automation, whitepapers, influencers, etc. Een ogenschijnlijk oneindige hoeveelheid commerciële instrumenten die je kan inzetten voor het generen van leads en nieuwe klanten. Het succes daarvan zit, zoals wel vaker, in de juiste mix van instrumenten. Je hoeft namelijk niet alles tegelijk in te zetten. Dat verschil per situatie en klantgroep. Wat en hoe is waar we kunnen helpen.

Ieder zijn vak

De ondernemers die we helpen, hebben veel kennis en ervaring van hun product of dienst, markt, concurrenten en ontwikkelingen. Omgekeerd denken wij best wat verstand te hebben van marketing, communicatie en sales. Samen is dat een mooie combi. Als vertrekpunt voor meer leads en klanten.

Commerciële coaching

Zoals met elke bergexpeditie in de Himalaya, moeten klimmers uiteindelijk de tocht naar boven op eigen benen volbrengen. Sherpa’s zijn er om te helpen. Om de weg te wijzen. De omstandigheden in de gaten te houden en support te bieden op lastige momenten.

Datzelfde doen wij als het gaat om leads genereren en nieuwe klanten binnenhalen. Ondernemers en marketingprofessionals helpen met hun commerciële activiteiten. Uitdagingen bespreken, oplossingen zoeken en samen aan de slag.

Maatwerk

Iedere organisatie, ondernemer of commerciële professional is uniek. Daarom is commerciële coaching ook maatwerk. Dat laat zich niet in een standaard aanpak gieten. Wil je graag eens vrijblijvend sparren over wat de combinatie van jou, jouw organisatie en onze Sherpa’s kan opleveren? Laat het ons weten. Laat een berichtje achter en we bellen je binnen een dag terug. Of plan direct een moment in onze agenda.

Interessant? Meer weten?

Is dit een Expeditie die voor jullie meer leads en klanten kan opleveren?

We vertellen je er graag meer over.

Een bericht aan ons met je gegevens is voldoende.

Ja graag. Bel me.