Kickstart sessie

45 minuten boordevol inzichten, tips en templates. Gratis!

Omdat we je graag op weg helpen.

Samen geven we jouw lead-machine een kickstart. We kijken naar je huidige aanpak en gaan op zoek naar de tips en hacks om te zorgen dat je omzet een boost krijgt.

Boek hier jouw persoonlijke Kick-start sessie.

 

Dit gaan we doen in de sessie:

Alles begint met ambitie

Wat zijn jouw doelen en ambities. Waar sta je over 1,2 en 5 jaar. Wie zijn jouw ideale klanten die dat mogelijk gaan maken. Wat ga je ze verkopen en waarom kopen ze dat bij jou?

Via de vluchtstrook inhalen

Welke concurrent gaat probeert jouw een stok in de spaken te steken? Samen kijken we naar wat ze goed doen. En wat ook niet. Doe er je voordeel mee om het verschil te maken?

De leadgenerator

Jouw website. Hoeveel bezoekers heb je. Wie zijn het. Waar komen ze vandaan en hoe maak je er leads van. Met slimme tools laten we zien hoe jouw website het doet ten opzichte van de concurrentie. Inclusief technische tips.

Aandacht en nieuwsgierigheid

De inzet van social media en Google. Wat zijn de mogelijkheden. Hoe maak je een advertentie die opvalt. Want het gaat hier maar om één ding. De ‘klik’ verkopen. Aandacht trekken en zorgen dat ze doorklikken.

De commerciële poorten

Wagenwijd open zodat de leads binnen stromen. De stappen om van een onbekende bezoeker een trouwe klant te maken. Met alles wat daartussen zit. Hoe loopt jouw funnel nu? Waar kan het slimmer en beter?

De kickstart

Jouw uitdagingen en actielijst. Dat is waar we op een rij zetten in deze 45 minuten. Genoeg laag-hangend fruit om je de komende tijd mee te vermaken. Inclusief templates en spiekbrieven om het ook te plukken.

Buikgevoel is goed maar cijfers en feiten zijn nog beter. Daarom hebben we verschillende tools om je inzichten te geven die je waarschijnlijk nog niet eerder gehad hebt.

Let op!

Voordat je een Kickstart sessie inboekt is het goed te weten dat deze niet voor iedereen is. De sessie is alleen voor mensen die serieus met hun commercie aan de slag willen. Die bereid zijn om tijd, geld en energie te investeren om de stroom aan leads en klanten te laten groeien.

We willen je daar dolgraag op weg helpen daarbij. Maar je moet willen en er met net zoveel energie en passie inzitten als wij. Is dat nog niet het geval. Wacht dan nog even. Die tijd kunnen we beide voor andere dingen gebruiken.

Maar als je er wel voor wilt gaan – in alle opzichten – boek dan snel sessie in. Dan gaan we de eerste stap zetten naar een omzet die keer 2, 5 of 10 gaat.

Wacht niet te lang. We hebben elke maand maar een aantal plekken om weg te geven. En die zitten altijd weer snel vol.

Hoe verder

Vul de vragen in en plan jouw persoonlijk Kickstart-sessie. De vragen stellen we om beeld te krijgen bij jouw organisatie, ambitie en uitdaging die er nu ligt. Voorbereiding is het halve werk.

Sherpa heeft onze sales een nieuwe boost gegeven. Nieuwe inzichten, helpen nieuwe initiatieven te ontplooien, klanten binden!

In ons bedrijf zit bij elkaar 120 jaar field sales ervaring maar met het geheime wapen van Sherpa zetten we een grote stap vooruit!

Walter Weterman – Dopag MeterMix